Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Copyright:
Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Style By Melis informatie, foto's en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderzins in welke vorm dan ook. Hetgeen van toepassing is op de gehele site. Style by Melis behoud ten alle tijden de rechten van de ontwerpen.

 
1. Het aanbod van de producten op www.stylebymelis.nl is vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.Indien een product niet beschikbaar blijkt en betaling door de consument heeft reeds plaatsgevonden dan heeft de consument de keuze uit een alternatief product of directe terugbetaling.Hierover wordt direct door Style by Melis met de consument contact opgenomen.

2. Alle prijzen die vermeld zijn op www.stylebymelis.nl zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Als je een bestelling geplaatst hebt nemen we zo snel mogelijk contact met je op over de betaling van de artikelen.

4. De verzendkosten bedragen 6,95 EURO per zending, bij pakketpost, €3,99 voor brievenbuspost met track en trace. Deze verzendkosten betreffen de bestellingen binnen Nederland.

5. De aflevering van je bestelling gaat via Post NL en volgt,in principe,binnen 24 uur na ontvangst van je betaling. Deze levertijd geldt als indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en Style By Melis is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Post NL.

6. Artikelen die je gekocht hebt via onze webshop kunnen geruild of geretourneerd worden. Ruilingen en retouren moeten vooraf worden gemeld via een retourformulier in mijn account, te worden en kunnen verzonden worden naar het retouradres Style By Melis, Schaepmanstraat 86, 3762SW Soest. Ook deze kosten bedragen 6,95 EURO per zending. Ruilen en retourneren kan dus altijd maar wel onder de volgende voorwaarden:

- binnen 14 werkdagen na ontvangst van je bestelling
- het betalingsbewijs moet bijgevoegd zijn
- de artikelen moeten onbeschadigd en ongebruikt zijn en voorzien van de originele labels/prijskaartjes.

- De artikelen dienen ongedragen te zijn en alle tags zijn nog bevestigd
- Orginele verpakking
- Beautyartikelen, oorbellen en lingerie/badkleding kunnen niet geretourneerd worden (i.v.m hygiene)
- Artikelen die Make-up vlekken bevatten zullen niet retour worden genomen
- Artikelen waarvan het geld wordt teruggestort kost €0,15 
- SALE artikelen moeten worden omgeruild, geen geld retour, verzendkosten voor eigen rekening. 
- Retour aanmaken in mijn profiel, deze wordt door onze klantenservice goedgekeurd.


Style By Melis behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn of door schuld anders dan die van Style By Melis of de leverancier van het artikel zijn beschadigd. Bij een retour die moet worden teruggestort kost €0,15.

7. Style By Melis respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid je eigen gegevens te laten wijzigen of verwijderen. We zullen je persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.

8. Indien je vragen of klachten hebt over een product of dienst, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, liefst per email via [email protected] en ik reageer zo snel mogelijk.