Klantenservice

 Artikelklacht melden

Als je een klacht hebt, willen wij altijd zo snel mogelijk samen zoeken naar een passende oplossing. Helaas kan het voor komen dat een item niet in orde blijkt te zijn, maar wij begrijpen hoe vervelend dit kan zijn.

Door een bericht te sturen naar onze klantenservice via het contactformulier met de vermelding van jouw klacht, wordt er zo snel mogelijk naar een oplossing gezocht. Natuurlijk kijken wij altijd of een item kosteloos kan worden omgeruild. Onze klantenservice zal per geval beoordelen wat de fijnste oplossing is.

Blijkt bij levering van jouw bestelling dat er een item niet is geleverd, neem dan even contact op  met onze klantenservice via [email protected] Er kunnen meerdere redenen zijn waarom jouw bestelling niet volledig is geleverd: 
-           Jouw product bleek niet op voorraad te zijn 
-           Jouw product bleek beschadigd te zijn
-           Er is een voorpikfout gemaakt bij onze orderverwerking
-           Een product is achtergebleven in onze basket bij het maken van de verzendfoto

Wij proberen jou als klant altijd op tijd op de hoogte te brengen over het feit dat je bestelling niet compleet geleverd wordt. Helaas is dit niet altijd mogelijk vanwege de opening- en sluitingstijden van onze klantenservice. Door een bericht te sturen aan onze klantenservice via het contactformulier met de vermelding van jouw klacht, wordt er zo snel mogelijk naar een oplossing gezocht.

Is jouw bestelling tijdens verzending beschadigd geraakt? Dan kun je het beste even contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier in de webshop. Er wordt dan direct gekeken naar een passende oplossing. Altijd zal er worden gevraagd om een afbeelding te sturen van het beschadigde item. Dat je hier als klant van Style by Melis niets aan kunt doen is voor ons vanzelfsprekend. In dit soort gevallen zal je dan ook altijd schadeloos worden gesteld door ons.


Bij Style By Melis heb je op alle artikelen een garantie termijn van 30 dagen. Mocht binnen deze periode een item beschadigd zijn of er treedt een ander mankement op, meldt dit dan via het contactformulier op onze site. Natuurlijk geldt de garantie alleen op artikelen als er sprake is van een gegronde klacht. De klacht is alleen gegrond als deze NIET is veroorzaakt door:

- Opzettelijke beschadiging of door nalatigheid. (bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade) 
- Verkeerd gebruik of nalatig onderhoud
- Uitzonderlijke slijtage
- Beschadiging door het niet volgen van was etiketten

Klacht of defect binnen garantie
Als je jouw klacht aanmeldt, wordt gekeken of deze binnen de garantiebepalingen valt zoals omschreven in de algemene voorwaarden. Als de klacht gegrond is, zoals omschreven, komen alle kosten voor rekening van Style by Melis. We vragen je altijd melding te maken van jouw klacht via het contactformulier. Onze klantenservice zal altijd zo snel mogelijk een passende oplossing bieden.

 


 LET OP: Vergeet niet jouw ordernummer te vermelden in jouw bericht.


 

1 MAATLABELS
1.1 Welke maten staan gelijk aan elkaar?
Kledingmaten verschillen. Er worden andere kledingmaat eenheden gebruikt in verschillende landen. Je kent dit probleem wel als je op vakantie bent geweest in bijvoorbeeld Frankrijk. Je ziet een leuke broek in een kledingrek, en checkt de maat zodat je het kan gaan passen. In Nederland weet je dat je ongeveer maat 32 hebt, maar in Frankrijk krijg je hier net 1 been in gestoken. Nee dit ligt niet aan het lekkere eten op vakantie maar aan het feit dat de maten anders zijn. Dit geldt ook voor Italië, Spanje, Engeland en de V.S.


Internationaal        Confectiemaat
XXS                          32
XS                            34
S                              36
M                             38
L                              40
XL                            42
XXL                          44
 

Is het nog steeds niet duidelijk of twijfel je tussen twee maten? Neem dan de grootste maat. Mailen mag altijd: [email protected]